Het augustusproject – Ontbijt

Voor de eerste keer doe ik mee aan het augustusproject van Susannah. Ik ben al benieuwd naar de resultaten!

Systematiek is niet mijn sterkste kant, dus eigenlijk moet ik alles altijd tot in de puntjes plannen. Maar tegelijk barst mijn kalender uit zijn naden en verwezenlijk ik niet meer dan een derde van mijn ideale plannen.

Het is goed om te weten dat augustus voor mij een zogenaamde “lege maand” is, net als januari. Haha, ik probeerde hier net iets over te vinden op het internet, maar zonder succes. Misschien is het zo’n geheim dat alleen bij ingewijden bekend is. In elk geval heeft blijkbaar iedereen zijn lege maand in het jaar. Voor die periode kan je maar beter geen grootse plannen maken. Ik heb een hekel aan januari, de meest deprimerende maand, want er zij dan al twee grauwe en grijze maanden voorbij en nog twee maanden moet je wachten op groen en zonlicht. En dan is er dus augustus, een soort van “wachtkamer” voor september.

Ik hoop dat dit project ervoor zorgt dat ik een eind kan maken aan de treurige augustustraditie. Kijk, dit is wat er op het programma staat:

PrintHopelijk kan ik al was het maar een deel hiervan realiseren!

Dag 1 – ontbijt

IMG_20150802_105224

Niets spectaculairs, zoals jullie kunnen zien, hoewel iedereen zegt dat dit de belanrijkste maaltijd van de de dag is. Ik probeer iets te eten en gewoonlijk ziet dat er als volgt uit. Mijn zoontje zit bij mij op schoot, zo ook tijdens het maken van deze foto, en hij tracht zelf te eten :). Van verveling heb ik in enkel geval geen last :).

Ontbijten is een gecompliceerde aangelegenheid, want het moet gebeuren terwijl we ons klaarmaken voor werk en school, tijdens het omkleden, het vervangen van luiers, de borstvoeding. Bovendien moet ik een halfuur voor het ontbijt medicijnen voor mijn schildklier innemen en dus dertig minuten wachten. Die dertig minuten veranderen gemakkelijk in een uur of anderhalf uur, want intussen moet er alweer iets anders, iets belangrijkers gedaan worden. De tijd voor het ontbijt wordt brunchtijd. Wat doe je eraan, misschien is het daarom dat mijn wonderdieet niet werkt! Te weinig regelmaat in mijn maaltijden!

Ik hoop dat dit mettertijd verbetert!

Mijn foto’s kunnen jullie ook op Instagram bekijken. En iedereen die aan het augustusproject meedoet, kunnen jullie volgen via de hashtag #augustbreak2015. Veel leesplezier, vrienden!

(Vertaald uit het Pools door Manlief)

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s