Het augustusproject – Lucht

Dag 2.

Omdat het zo’n voortreffelijk weer was, gingen we zondagmiddag naar zee. Mijn man en zoon met de fiets, mijn zoontje en ik met de trein. Nee, niet uit luiheid, hoor – ik vind het gewoon niet leuk als je kind slapend uit zijn fietsstoeltje hangt.

Met 22 graden was het bovendien niet erg warm en kon je vrij ademhalen. Het was ideaal geweest zonder die zondagse drukte in Zandvoort. Ik hou niet van gedrang. Dat is ook de reden waarom we niet in Amsterdam wonen. Een vakantiezondag aan zee raad ik niemand aan, tenzij iemand er op de een of andere manier in slaagt zich van die herrie af te zonderen. Met kinderen erbij is dat enigszins lastiger :).

Gelukkig stelde de hemel ons niet teleur en was hij prachtig azuurblauw!

20150802_171231

(Vertaald uit het Pools door Manlief )

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s