Dag

 

Vanaf het begin was ik van plan om over mijn leven als moeder hier in Nederland te schrijven. Na 4 jaar is het moment gekomen. Vroeger kon ik me niet zo goed in het Nederlands communiceren maar nu wel. Nou, ik maak zeker fout hier en daar. Maar ik denk dat op dit moment wat ik te zeggen heb is voor meeste mensen te begrijpen. Dus hier begint het, mijn verhaal van hier en nu en van toen. Volledig door mijzelf. Zo ben ik. Nu even Middelgroot van school halen en dan kastanjes zoeken. We missen er nog twee. Gisteren 11 gevonden. Hij wilde 13. Dus! Nog twee.

Tot binnenkort!

Ania

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s