Het augustusproject – cijfers

ksiazki numbersIk hou van cijfers, hoewel het wat raar kan klinken omdat ik een PhD in de Letteren heb. Toen ik op de lagere school zat, naam ik deel aan een wiskunde-olympiade en het ging toen heel goed voor mij. Ik was de tweede in de tussenschoolse etappe.

daarna ging ik wel naar het lyceum en heb ik voor een profiel in de menswetenschappen gekozen. Ik wilde al vanaf mijn elfde lerares worden. Tijdens mijn studie hield ik van logica. Daarin gaat het echt om structuur en orde.

En dat precies: structuur en orde he ik in mijn vrije zielsleven nodig. Zo dus helpen mij cijfers.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s