Dankbaar

View this post on Instagram

Ik ben dankbaar voor mijn man. De liefste en schattigste man ter wereld. Er zijn niet zo veel mensen die met mij op weg kunnen en hij kan het vanaf het begin. Altijd voor mij is. Altijd helpt voor zo ver hij kan. Hij verdraagt heel goed mij en mijn karakter 😅 en geloof mij, makkelijk ben ik niet. Dankzij hem kan ik me ontwikkelen, kan ik leren. Dankzij hem heb ik ruimte om mijn passie te volgen, zelfs als het op dit moment niet zoveel geld levert. Dankzij hem kan ik mijn intuïtie opleiding volgen en heb geen pressie dat het nu of dan klaar moet zijn. Hij laat me fouten maken en van ze leren. Hij was altijd bij mij toen ik mijn vier miskramen had en nooit heeft gezegd dat het mijn schuld was of zo. Bij hem voel ik me thuis, vanaf het begin, van de dag één dat we samen zijn. Het wordt binnenkort 10 jaar! Toen ik hem voor het eerst zag wist ik al dat het mijn man is, zelfs al ik hem toen nog niet kende en niks van wist. Hij is geweldige vader voor onze kinderen, alle drie, zelfs al hij met De Grote geen bloed verwant is. Alleen dankzij hem ben ik nog niet gek geworden en alleen hij kan mij kalmeren. En ja we vechten soms omdat we zo ontzettend moe zijn, aan permanent slaapgebrek leiden en geen normale tijd voor onze werk hebben. Maar ja, niemand is perfect. En we kunnen altijd 5 minuten daarna sorry zeggen en elkaar knuffelen, dat zegt ook iets. En dat we elkaar gedachten lezen ook. Hij is nu in de winkel en ik heb hem juist gevraagd om een chocolade voor mij te kopen (ik ben op Keto en mag alleen een pure, maar wel eet ik een melkchocolade omdat ik allergisch voor cacao ben! Lang verhaal.). In ieder geval het zou niet kunnen. Maar hij beantwoordde dat hij het al van plan was… zo kennen we elkaar, zelfs als we op een andere plek zijn weten we wat een ander zou willen. Voor dat alles ben ik eeuwig dankbaar aan de Universum #mijnman #dankbaar #dankbaarvoormijngezin #dankbaarvoormijnman #dankbaarvoorjou #dankbaarvoorallesteun

A post shared by Anna Gregorowicz (@dutch_translator_to_polish) on

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s