Pools theater „6:10 to Eindhoven”

Ga daar!

Poolse literatuur

IN HET POOLS OP HET AMSTERDAM FRINGE FESTIVAL

Tussen 8 en 15 september speelt de voorstelling ‘6:10 to Eindhoven’ in het Polanentheater in Amsterdam. De voorstelling maakt onderdeel van het hoofdprogramma van het Amsterdam Fringe Festival. ‘6:10 to Eindhoven’ is een project van Poolse theatermakers Wojtek Cecherz en Karolina Sokołowska.Banner

Het is een kleinschalig, intiem toneelstuk over minder bekende facetten van het leven van Oost-Europeanen in Nederland. Dit toneelstuk gaat dus niet over de tulpen, het speelt zich ook niet in de kassen af. Het speelt zich af in ons dagelijkse leven, tussen ‘ons’ en ‘jullie’ tussen nieuwkomers en andere stads- en landgenoten, in de kroeg, de woonkamer, op straat, op het fietspad of in de wijk waar onze wegen elkaar kruisen.

Noem je jezelf een bij je stadsgenoten betrokken burger? Kom kijken! Want wie weet spreken wij toch dezelfde taal…

OCHTENDVLUCHT

De titel van het stuk verwijst naar een emblematische ochtendvlucht van Katowice naar Eindhoven…

View original post 409 słów więcej

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s