Vandaag

Intuïtie ontwikkelen
foto: gezond10.nl

Vandaag

Ik volg een opleiding Effectieve Intuïtie en ik zou vandaag ergens anders moeten zijn, in Emst blijkbaar. Ik ben er niet. Ik zit thuis alles te analyseren. Ik voel me helemaal niet lekker, en het gaat niet over mijn gezondheid in het algemeen, het gaat over mijn geest. Mijn geest is echt onrustig sinds een paar dagen en ik kan geen plekje voor mijzelf vinden. Rust, het is precies wat ik nu nodig heb en … een manier om geld te kunnen verdienen zonder het huis te verlaten. Nou, lastig hè?

Maar eigenlijk wilde ik niet over mijn geest schrijven, maar over mensen en hun reacties. Ik heb gisteren een afspraak afgezegd. Tijdens onze opleiding moeten we één keer per maand naar de les en één keer afspreken om aura’s van elkaar te lezen. Zo een afspraak heb ik afgelast. Normaal gesproken kan het geen kwaad en alles kan heel goed zonder mij doorgaan. Mijn collega’s zouden  blij moeten zijn. Zij konden vroeger klaar zijn en verdergaan met hun leven en hun bezigheden. Je zou denken – iedereen is er blij mee. Maar niets is meer verwarrend. Eén van hen, de ene bij wie de afspraak was, blijkt er niet zo gelukkig mee. Ze begon direct een aanval: hoe kan ik het zo laat doorgeven, en waarom eigenlijk, en die en dat heeft dit en dat gedaan en ik, bla bla bla. Een tijdje later krijg ik nog een sms van haar waarin ze verder zeurde en schreef dat het me niet siert. Analyse: predator die emotionele chantage als een wapen gebruikt en iedereen voor alles een schuldgevoel wil geven, manipulator.

Ik vraag me af waarvoor precies zo iemand een opleiding effectieve intuïtie wil gebruiken? Om beter mensen te kunnen manipuleren? Ufff. Ik ben er echt uitgeput van.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s