September 11

Anna Maria in het Nederlands

Ik vroeg me af of ik iets hier over die dag moest schrijven. Juist nu, terwijl wij met de migrantencrisis te maken hebben, was ik bang dat ik op een verkeerde knopje zou drukken. Toch, het is een dag die ik niet vergeten wil.

Weet je waar je toen was, toen je over het eerste vliegtuig gehoord hebt? Ik weet het heel precies. Ik zat namelijk in een vliegtuig. Ik was aan het werk. We vlogen terug naar Warschau op het moment. Cockpit collega’s hoorden dat over de radio.

In eerste instantie dachten we aan een klein vliegtuig en aan The Empire State Building. We hoorden alleen dat er een vliegtuig in één van de hoogste gebouwen in New York gevlogen is. We dachten aan een ongeluk. Een vreeslijk ongeluk.

Toen we geland waren gingen we op het kantoor het news kijken. We wilden weten wat er precies gebeurd was. En…

View original post 103 słowa więcej

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Connecting to %s